HomeVideoDiabetes Awareness Day

Diabetes Awareness DayOrganizata Botërore e Shëndetit ka caktuar 7 Prillin si Ditën Ndërkombëtare të Shëndetit. Këtë vit fokusi ishte diabeti dhe në kuadër të rritjes së ndërgjegjësimit të popullatës për këtë sëmundje, Projekti Shëndet për të Gjithë organizoi në Fier një takim me mjek të kujdesit shëndetësor parësor. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Kryetari i Bashkisë Fier, z. Armando Subashi, Ministri i Shëndetësisë, z. Ilir Beqaj, përfaqësuesja e Ambasadës Zvicerane, znj. Debora Kern, përfaqësuesja e OBSH ne Shqipëri, znj. Ledia Lazeri. Gjatë aktivitetit u prezantuan edhe çantat e doktorëve, që HAP ka siguruar për mjekët e familjes në qarqet Dibër dhe Fier

source

Previous post
Vitamin D Webinar: UPDATE ON VITAMIN D: SO MUCH MORE THAN BONE HEALTH (promo video)
Next post
Type 2 Diabetes Treatmenet

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz