HomeVideoFirmax3, Firmax 3, Firmax-3, Firming Cream, Bio Nano Technology

Firmax3, Firmax 3, Firmax-3, Firming Cream, Bio Nano TechnologyLatifah Ariffin
Sobihah Shafie

Iman di dalam mesti dibina
Agar subur tumbuh kembangnya
Solat yg lima akan sempurna,
Bila disertai sunnah rawatibnya.

FIRMAX3,
(hanya sapuan luaran di kulit. Tidak perlu diminum dan tidak perlu dimakan, dengan Kelulusan KKM dan Halal) untuk ANTI-AGEING yang bertindak sebagai krim penegang kulit yang sempurna, Krim FIRMAX-3 ialah formulasi berkesan untuk kecantikan lelaki & wanita. Kesan ketara mengurangkan kedutan, menghaluskan tekstur kulit dan mengurangkan kedutan, menghaluskan tekstur kulit dan mengurangkan liang-liang pada kulit, Diakui sebagai krim penegang semulajadi yang terbaik. Firmax3 -bintang baru dalam bio-perubatan yang lebih efektif dan berkesan.

Salah satu bahan semula jadi yang ekslusif yang dimasukkan dalam kandungan Firmax3 ialah

KIGELIA AFRICANA EXTRACT, yang membantu menegang dan melembutkan kulit. Tindakbalasnya berkeupayaan mengurangkan sel parut. Layarilah internet untuk malumat lanjut mengenai Kigelia Africana.

dan lagi bahan bahan penting lain yang dimasukkan ialah;

SEL ASAS EPAL, kandungan sel asas dalam epal adalah tinggi. Sel asas tumbuhan seperti sel asas manusia berupaya untuk membentuk sel yang baru.

ALOE VERA, agen pelembap dalam produk penjagaan kulit berfungsi untuk menegangkan, merangsang dan membaharui kulit untuk kelihatan muda.

MANJAKANI, membaiki tisu mukosa dan sebagai pencegah jangkitan, juga membantu dalam proses pemulihan tisu rosak.

PEGAGA, kaya dengan Vitamin A dan C. Membantu proses kerantinization dan penyembuhan. Ia menggalakkan sentisis kolagen secara semulajadi.

VITAMIN A, membantu kulit melawan akibat radikal bebas (radikal bebas ialah unsur yang mencemar kulit datangnya dari nikotin, asap, kekotoran di udara), Vitamin A larut dalam lemak dan membantu pembentukan sel baru kulit.

TONGKAT ALI, diakui membantu dalam pembentukan testosterone. Ia digunakan untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.

VITAMIN B3, diperlukan untuk pernafasan sel, membantu penghasilan tenaga dan metabolisme karbohidrat, lemak dan protin; peredaran darah yang sempurna untuk kulit yang sihat. Berkesan untuk merawat kadar kolesterol darah dan nencegah sakit jantung. Ia juga digunakan untuk merawat kencing manis, sakit sendi dan migrain.

EKSTRAK SOYA, mempunyai kandungan yang hampur sama dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones boleh ditukar kepada phytohormone. Fungsinya menambah estrogen badan di samping membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen. Juga sebagai agen pemutih dan pelembab.

KOLLAGEN, membantu proses penggantian soft tissue dan kartilage yang rosak. Menggantikan sel parut dengan sel baru dan sihat.

VITAMIN E, membantu nengurangkan kesan “stretch marks” juga menghalang kesan “age spots” mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.

YAM LIAR, kandungan aktifnya diosiogenin boleh ditukar kepada phytohormone dengan aktiviti progesterone. Fungsinya untuk meningkatkan metabolisme, antioksida dan merehatkan otot.

VITAMIN B5, berperanan mengawal kandungan kolestrol jenis (LDL, HDL) di dalam salur darah. Selain lemak, Vitamin B5 juga digunakan oleh badan untuk proses tenaga. Juga biasa digunakan dalam merawat dan mencegah penyakit.

Cara penggunaan krim FIRMAX-3:

Sapu dengan urutan lembut pada leher (keatas), pergelangan tangan (keatas atau pusingan lawan jam), abdomen (lawan arah jam)

Sapuan tambahan untuk wanita; bawah lengan (keatas), payudara (atas), Belakang pinggang, belakang peha (keatas). Untuk maklumat lanjut,

WhatsApp:
Pn. Ifa – 0133531524 ( Selangor )
Pn. Bihah – 0174824870 ( Penang )

source

Previous post
Normalcy - A dream!
Next post
DIABETES-हफ्तों पहले नजर आने लगते हैं डायबिटीज के ये 7 संकेत

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz