HomeVideoHypoglykæmi ved type 2-diabetes - set i patientperspektiv (teaser)

Hypoglykæmi ved type 2-diabetes - set i patientperspektiv (teaser)Patienter med diabetes har en generel øget risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdom, og mange har iskæmisk hjertesygdom eller hjertesvigt.

Tirsdag den 8. marts har du mulighed for at høre alt om den nyeste forskning indenfor diabetes og hjerte-kar-sygdomme, når Professor, overlæge, dr.med. Jørgen Rungby fra Center for diabetesforskning på Gentofte Hospital er oplægsholder på ’Sådan behandler du individuelt diabetes og hjerte-kar-sygdom’.

Webinaret tager kun 25 minutter og kan ses her.

Jørgen Rungby taler bl.a. om betydningen af indsatserne omkring glykæmisk kontrol, lipidprofil,hypertension og livstilsændringer.

Behandlingsvejledningerne arbejder med forskellige HbA1c-mål og grader af behandlingsintensitet. I relation hertil kommer der løbende nye data om de enkelte antidiabetikas effekt på hjerte-kar-sygdom.

Du får via patientcases en guide til at kombinere disse elementer og sammensætte en individuel diabetes behandling til patienter med øget risiko for hjerte-kar-sygdom og til diabetespatienter med allerede diagnosticeret hjertes-kar-sygdom

Se med online, den 8. marts klokken 12.05 – det tager kun 25. minutter.
Webinaret vil efterfølgende blive uploaded til vores arkiv, hvor du som altid, har mulighed for at se eller gense alle vores webinars.

God fornøjelse.

Likes: 0

Viewed:

source

Previous post
Diabetes: A Collection of Cards
Next post
65 years and older with Diabetes

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz